Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 21, 2015

Vita-Lea Shaklee untuk kanak-kanak


Assalamu'laikum...


Hai semua, apa khabar? Moga sihat dan dalam rahmat Allah selalu ye. Ummi sihat cuma kesibukan pada penghujung tahun 2014 dan masih berbaki sedikit hingga Januari ini agak membataskan masa untuk menulis.

Ok, dipendekkan cerita, petang ni nak cerita sikit pasal suplemen untuk kanak-kanak daripada Shaklee. Ya, Vita-Lea For Children dah kembali dengan penambaikan yang lebih baik daripada sebelumnya. Haaa... gambar kat atas tu la rupanya Vita-Lea yang berperisa anggur ni. Kurang manis tau daripada yang ada di pasaran. Ummi dah rasa dulu sebelum bagi pada 4 Nawal Ummi tu. 


Suplemen ini sesuai diambil oleh kanak-kanak yang berumur antara 4 hingga 12 tahun dengan pengambilan sebanyak 2 tablet sahaja. Jadi, janganlah keberatan untuk mencubanya, InsyaAllah kita cuba ikhtiar supaya anak-anak kita mendapat nutrisi yang lengkap. Maklumlah, pengambilan makanan seharian kita tidaklah berapa lengkap, mungkin ada lompang di mana-mana. Tapi sebelum tu, Ummi suka mengingatkan agar pengambilan air putih jangan diabaikan ye. Makan suplemen bukan beerti air putih boleh dikurangkan, kita seimbangkan.

Satu botol Vita-Lea ni mengandungi 60 biji tablet, harga pun berbaloi. Maklumlah, ianya mengandungi 18 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh si kecil. Bila mereka sihat dan gembira, kita pun senang hati kan. Jadi, jangan segan atau malu kalau nak buat pesanan pada Ummi. Anda boleh telefon, sms atau WhatsApp di talian 0192196843.

Ok, jumpa lagi ye....

No comments: