Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 6, 2008

Yeeehaaa, berjaya akhirnya!

Hai kengkawan, apa kabar semua? Hari ni ummi happy sangat. Tau tak kenapa?

Sebab ummi busy sangat lately ni, tapi arini ada sket masa untuk ummi jengah blog yang dah lama terbiar. Dan yang menambahkan kegumbiraan hatiku mestilah sebab dah berjaya tukar layout. Yeeehaaa, berzaman ummi tried dan hari ni Alhamdulillah tercapai jua. Bagi kengkawan yang nak ubah selera mata kat blog tu sila lah berkunjung ke thecutestblogontheblock.com atau pyzam.com. Baaaanyaaaakkkk sangat karpet2 yang cantek untuk ditatap dek mata kengkawan semua. Cuba la yer..... :)

Bye....

3 comments:

Fara said...

ewah...berwajah baru. Comei la. Tahniah, berjaya juga akhirnyakan. Hehehehe

ummi said...

Terima kaseh Fara...

nuhazcollections said...

congrats ummi!! lama dah ckp nk tuko tp lum dpt akhirnya berjaya gak...come lak 2 karpet dia...;)psni blaja lain lak nnti ajarkan ek..