Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 19, 2009

Apa khabar semua?

Assalamua'laikum dan salam bahagia buat semua.... Maaflah sebab lama tul tuan punya blog ni menghilangkan diri. Sunyi sepi tanpa sebarang catitan atau pesanan.

Sebenarnya Lin takde g mana2 pun, masih di sini. Tidak berubah tempat meskipun cuaca dunia kian berubah warnanya. Huhuhu... sejak bila lak pandai mewarnakan kata2 ni. Ahakkksss... jangan tak tau kita ni pun boleh la memaniskan kata2 tapi masa sekolah dulu la. Skang cakap straight to d point je, lagi senang kan...

Banyak yang nak diceritakan dalam blog ni tapi faktor kesihatan diri betul2 menghalang niat tu. Terpendam sekian lama, arini boleh la gagahkan juga meninggalkan berita. Senang2 nanti akan terupdate la blog ni ye, tungguuu...

2 comments:

Fara said...

cepat cepat update cerita...dh rindu dgn Lin...

ummi said...

Thanx Fara sbb jadik org pertama yg komen catatan Lin semalam. Banyak nk update tp tgh dok menge'list' mn yg nk didahulukan...