Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 1, 2009

Gambar Raya 2009












Raya kali ni turn kat Perak, pagi raya kedua baru balik Pahang. Actually ummi ada 9 beradik tapi sorang lagi turn raya kat umah mentua. Sorang lagi ntah hilang mana lepas solat raya tak balik umah, trus beraya la tu... Ni pun kira ok la sebab ayah ummi nak bergambar. Kalu tak jangan harap! Ayah memang tak suka bergambar sebab tu masa ummi kawen pun takde gambar dia. Masa Yeop (my 3rd brother) kawen pun orang tangkap dia suh ambik gambar...

Yang dah kawen baru 2 orang je, cucu pun baru nak masuk 3. InsyaAllah 21 November nanti adik ummi yang ke 5 akan melangsungkan perkahwinan dengan orang kampung sebelah. Yang kelakarnya adik ipar ummi tu senior masa ummi sekolah menengah dulu. Hehehe.... Ummi ni anak sulung tu yang mak masih nampak muda you! Adik bongsu baru darjah satu. Oh... ni bukan citer raya dah ni. Citer salasilah keluarga plak kang. Ok la yer... layan dulu gambar2 ni..

2 comments:

~Yu.Es~ said...

Pic yang santai...Yang penting Nawal menten tembam kay!:)

ummi said...

Tp dia demam + batuk + selesema masa raya tu. Mn ada senyum amik gambar, bah n ummi yg lebih2.... Alhamdulillah skang dia dh sehat.