Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 30, 2008

My Asam Pedas Shop

















Jumaat, 18 Julai '08 yang lepas kami n d gang telah pegi meronggeng... ahaksss.. Disebabkan Nurul yang bakal bergelar raja sehari pd 080808 nanti kepingin asam pedas, sampai ke Ampang mencariknya. Kedai peberet asam pedas Zila plak tutup, so ktorang trus meronggeng area situ. Last2 nampak My Asam Pedas Shop... jeng jeng jeng... ktorang pun serbu la kedai Linda Onn ni. Blom dirasmikan lagi kedainya, furnishing pun tak siap. Tapi dah dibuka bagi sesaper yang kelaparan macam kitorg ni. Heheheh... Dekat TESCO Ampang tu jer. Sape nak try boleh le pegi sane yek..

2 comments:

Diri saya said...

Ya Allah
sedapnya nampak makanan tu..how abt the taste?sedap betul ke especially asam pedas?/kalau sdap betul teringin nak pergi..kita ni peminat asam pedas!

ummi said...

Specialnya asam pedas kat sni sbb kita leh pilih ikan apa kita nk n dyorg masak time tu la. Scra peribadi tempat lain rasanya ada yg lbh sedap, ni tekak saya la kan.. Org lain xtau la plak. Lainnya, kedai ni jenama 'Linda Onn',so 'terangkat' la sket...